Visita de l’Escola d’Estiu de Torrelameu

Visita de l'Escola d'Estiu de Torrelameu
per

El divendres 20 de juliol vam tenir l’honor de compartir part del matí amb 7 alumnes de l’Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Torrelameu i les seves professores. Sara Puy, Alba Boldó i el porquet Gild van guiar a les nenes per les instal·lacions, mostrant-los com treballen els investigadors, els professors i alumnes que reben formació en el CREBA, i també com cuidem als nostres animals. En el quiròfan es van sumar dos cirurgians de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (Dra. Mias i Dr. Protti) i amb ells van poder veure i provar els equips, i fins i tot amb l’ajuda de Gild van simular una anestèsia.

En els dies previs, les professores havien introduït a les alumnes en els principals conceptes de recerca, i la visita al CREBA era el fermall d’aquest mòdul.

El CREBA i el IRBLleida està adherit a l’Acord de Transparència en Experimentació Animal, promogut des de la Confederació de Societats Científiques d’Espanya (COSCE), amb la col·laboració de l’Associació Europea per a la Recerca Animal (EARA). Aquestes activitats formen part del seu compromís de generar un major coneixement i comprensió en la societat sobre l’ús d’animals en recerca científica.

Share

Publicacions recomanades