La Ciència a l’Escola

La Ciència a l’Escola

El Centre de Recerca Biomèdica Experimental Aplicada (CREBA) és per una banda, seu de formació de professionals de les ciències de la salut i per l’altra centre de recerca biomèdica on el desenvolupament, la investigació i la innovació són pilars fonamentals del centre.

Des de la vesant més formativa i de divulgació de la ciència, volem oferir la possibilitat de fer una visita amb els vostres alumnes durant el curs acadèmic.

Mitjançant la visita de les instal·lacions com a punt de partida, és pot iniciar o complementar un procés d’ensenyament/aprenentatge sobre la ciència, la recerca biomèdica, l’experimentació animal, el mètode científic, etc. Es tractarà d’una visita que doni significat i funcionalitat a alguns coneixements adquirits a l’aula, o bé per iniciar una unitat didàctica/projecte, o simplement com a descobriment de nous camps de coneixement relacionats amb la ciència.

És una oportunitat de descobrir quines són les funcions del centre, descobrir els seus diferents espais i gaudir d’un matí diferent amb els vostres alumnes.

Contacta’ns!

divulgacio@creballeida.org

Mès informació: Descobrint el CREBA